Hoveniersbedrijf in Apeldoorn streeft naar natuurlijke balans

Waarom zouden planten onnodig in een keurslijf gestopt moeten worden? Als hoveniersbedrijf in Apeldoorn streef ik naar het ontwerpen van tuinen die de authentieke schoonheid van de natuur accentueren. Dat keurslijf is dus helemaal niet nodig, want wanneer de natuur in balans is, wordt het uiteindelijke resultaat van uw tuin sowieso prachtig. Stelt u zich voor dat u iedere dag kunt uitkijken op een groene omgeving waar ruimte is voor planten, dieren, insecten en vogels. Uw tuin is de ultieme plek om tot rust te komen want dat de natuur ons goed doet is al lang bekend. Met mijn hoveniersbedrijf in Apeldoorn en omgeving help ik u graag bij het aanleggen van een tuin die is afgestemd op uw wensen en inspeelt op de omgeving. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel u graag meer over de kringloop van de tuin en hoe ik gebruik maak van steen, gras, bomen en struiken.

Hoveniersbedrijf in Apeldoorn verhoogt de biodiversiteit in uw tuin

De cijfers op het gebied van biodiversiteit zijn helaas niet om blij van te worden. Als hoveniersbedrijf in Appeldoorn baart dat mij zorgen. Maar wist u dat u zelf ook iets kunt doen aan het verhogen van biodiversiteit in uw tuin? Door het aanleggen van een natuurlijke tuin waarbij inheemse planten in de hoofdrol staan, trekt u meer insecten naar uw tuin. Zo u kunt bijvoorbeeld kiezen voor diverse waardplanten waarvan bekend is dat deze vlinders of andere insecten trekken. Op die manier ontstaat er een natuurlijke balans in uw tuin. Dat is niet alleen goed voor de kringloop in uw tuin maar u kunt er zelf ook van genieten! Met mijn hoveniersbedrijf in Apeldoorn ga ik graag aan de slag om dit voor u te realiseren.

Hoveniersbedrijf Apeldoorn
Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Tuinoplossingen op maat

Bij het brengen van een natuurlijke balans in uw tuin hoort ook het in balans brengen van het water. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door middel van regenpijpen, opslag van water of het aanleggen van een vijver. Zo is het behouden van water in de tuin beter voor de natuur. Op basis van uw tuin en wensen kan ik u meerdere oplossingen voorleggen. Een andere tuinoplossing op maat kan liggen op het gebied van verticaal tuinieren. Heeft u een kleine tuin en wilt u deze vergroenen? Met klimplanten, bakken aan de muur of andere verticale oplossingen toveren we uw tuin om in een groen paradijs! Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij mijn hoveniersbedrijf in Apeldoorn om de opties te bespreken.

Menu