Hovenier in Apeldoorn brengt de natuur in balans

Als hovenier in Apeldoorn streef ik naar tuinen waarbij de natuur in balans is. Hierdoor kunnen bomen en planten zich vrij ontwikkelen en komt hun natuurlijke schoonhuid tot zijn recht. Wilt u graag een tuin waar niet alleen u van kunt genieten maar waar ook ruimte is voor planten, dieren, insecten en vogels? Op basis van uw wensen verzorg ik graag een tuinontwerp dat hieraan tegemoet komt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door tegelijkertijd in te spelen op zowel uw behoeftes als die van de omgeving. Dit is de reden waarom ik bij voorkeur met planten werk die thuishoren in het betreffende gebied, oftewel inheemse planten. Deze leveren namelijk een grotere bijdrage aan het verhogen biodiversiteit dan planten die niet van oorsprong in Nederland voorkomen. Zo brengen we de natuur weer in balans! Bent u op zoek naar een hovenier in Apeldoorn die een natuur-inclusieve tuin kan aanleggen? Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres!

Hovenier in Apeldoorn met passie voor groen

Naast mijn werkzaamheden als hovenier in Apeldoorn op het gebied van tuinaanleg reikt mijn passie voor groen nog een stukje verder. Zo kunt u ook voor het tuinonderhoud van uw tuin bij mij terecht. Bent u niet in de gelegenheid om zelf het onderhoud voor uw tuin te doen? Dan kan ik het volledige onderhoud voor uw tuin uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het onderhoud voor uw tuin samen doen of dat ik periodiek bijspring als even te veel wordt. Denk bijvoorbeeld aan de voorjaarsbeurt waarbij de lijst met tuintaken alsmaar groter lijkt te worden. Wilt u weten wat ik als hovenier in Apeldoorn voor uw tuin kan betekenen? Bel mij dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Hovenier Apeldoorn
Hovenier Apeldoorn

Snoeiwerk laten uitvoeren door een specialist

Wilt u een specialistisch hoveniersbedrijf in Apeldoorn inschakelen om het snoeiwerk aan uw natuurlijke tuin uit te laten voeren? Fruitbomen hebben bijvoorbeeld zeer specifiek onderhoud nodig en dat is mijn expertise. Het verzorgen en snoeien van bomen voer ik graag voor u uit. Hierbij houd ik uiteraard rekening met de verschillende eisen die gelden voor appelbomen, perenbomen en halfstambomen. Door uw bomen te laten snoeien zorgt u er voor dat ze gezond blijven en u er letterlijk de vruchten van kunt plukken. De vruchtvorming van uw fruitbomen wordt namelijk gestimuleerd wanneer de boom op de juiste manier wordt gesnoeid. Wilt u zorgeloos van uw tuin genieten? Neem contact met mij op!

Menu